top of page

Haartransplantatie

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat haarverlies meer is dan alleen een cosmetisch probleem - het kan ook een impact hebben op je zelfvertrouwen en algehele welzijn. Daarom bieden we niet alleen geavanceerde haartransplantatietechnieken zoals Direct Hair Implantation (DHI) en Follicular Unit Extraction (FUE), maar ook andere oplossingen voor haargezondheid, zoals Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te helpen jouw haarverlies aan te pakken en weer te stralen van zelfvertrouwen.

TELEMMGLPICT000357658478_17007600706520_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7

Onze Behandelmogelijkheden

DIRECT HAIR IMPLANTATION (DHI):

DHI is een geavanceerde haartransplantatietechniek waarbij haarfollikels één voor één worden geoogst en direct geïmplanteerd in het ontvangstgebied, zonder dat er incisies nodig zijn. Deze methode zorgt voor een natuurlijk ogende haarlijn met minimale littekens en kortere hersteltijden.

FOLLICULAR UNIT EXTRACTION (FUE):

FUE is een minder invasieve haartransplantatietechniek waarbij haarfollikels één voor één worden geoogst uit het donorgebied en vervolgens geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Deze methode resulteert in natuurlijke resultaten en snellere hersteltijden.

PLATELET-RICH PLASMA (PRP) THERAPIE:

PRP therapie is een niet-chirurgische behandeling die gebruikmaakt van de natuurlijke helende eigenschappen van bloedplaatjes om de haargroei te stimuleren. Door een geconcentreerde dosis van uw eigen bloedplaatjes in de hoofdhuid te injecteren, kan PRP therapie helpen bij het versterken van de haarzakjes en het verbeteren van de algehele haargezondheid.

DHI

​DHI is een geavanceerde haartransplantatietechniek die bekend staat om zijn precisie en natuurlijke resultaten. In tegenstelling tot traditionele haartransplantatiemethoden vereist DHI geen incisies of littekens, waardoor het een favoriete keuze is voor veel patiënten die streven naar een subtielere en minder invasieve benadering van haartransplantatie.​ Bij Kliniek B'YOU maken we gebruik van de nieuwste microchirurgische instrumenten en technologieën om haarfollikels één voor één te oogsten en direct te implanteren in het ontvangstgebied. Deze directe implantatie zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van de haarfollikels, waardoor een natuurlijk ogende haarlijn wordt gecreëerd zonder dat er incisies nodig zijn. Bovendien minimaliseert DHI de hersteltijd en het risico op littekens, wat resulteert in snellere en comfortabelere herstelprocessen voor onze patiënten.

Ons ervaren team van haartransplantatiechirurgen en specialisten is getraind in de nieuwste DHI-technieken en staat klaar om jou te begeleiden door elke stap van het proces. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een volledige haartransformatie, met DHI kunnen we uw haarverlies effectief aanpakken en natuurlijke, duurzame resultaten leveren die uw zelfvertrouwen herstellen en uw natuurlijke schoonheid verbeteren.

FUE

Follicular Unit Extraction (FUE) is een geavanceerde haartransplantatietechniek die steeds populairder wordt vanwege zijn minimaal invasieve karakter en uitstekende resultaten. Bij Kliniek B'YOU bieden we FUE aan die voldoen aan de unieke behoeften van elke patiënt.

 

FUE omvat het oogsten van haarfollikels één voor één uit het donorgebied en ze vervolgens nauwkeurig te implanteren in het ontvangstgebied. Deze techniek maakt gebruik van geavanceerde extractie- en implantatieapparatuur om een natuurlijk ogende haargroei te bereiken, terwijl de hersteltijd en het risico op littekens worden geminimaliseerd.

 

Onze deskundige teamleden zijn volledig opgeleid in FUE-technieken en hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige resultaten aan onze patiënten. Met FUE kunnen we haartransplantaties uitvoeren die natuurlijk ogen, comfortabel zijn en langdurige tevredenheid garanderen.

PRP

PRP therapie maakt gebruik van de helende eigenschappen van bloedplaatjes om de haargroei te stimuleren en de algehele gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren.

 

Tijdens een PRP-sessie wordt een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt afgenomen en gecentrifugeerd om een geconcentreerde dosis van bloedplaatjes te verkrijgen. Deze geconcentreerde PRP-oplossing wordt vervolgens geïnjecteerd in de hoofdhuid, waar het de haarzakjes voedt, versterkt en stimuleert om gezondere haargroei te bevorderen.

 

Onze PRP-therapiebehandelingen zijn ontworpen om de natuurlijke groei en vitaliteit van jouw haar te verbeteren, waardoor het sterker, dikker en gezonder wordt. Met regelmatige PRP-sessies kunnen we haargroei bevorderen, haarverlies verminderen en een algehele verbetering van de haargezondheid bereiken.

Waarom kiezen voor Kliniek B'YOU?

Exclusief bij Kliniek B'YOU: Non Shaven Haartransplantaties

Bij Kliniek B'YOU zijn we trots om als enige kliniek in de regio non shaven haartransplantaties aan te bieden. Deze unieke methode betekent dat patiënten niet hoeven te worden geschoren voor de transplantatie, wat voor velen een doorslaggevend voordeel is.

 

Veel patiënten voelen zich ongemakkelijk bij het idee hun hoofd te moeten scheren, waardoor ze aarzelen om een haartransplantatie te ondergaan. Onze non shaven techniek biedt een perfecte oplossing: discreet, effectief en zonder concessies te doen aan uw huidige haardracht. Zo kunt u uw haarverlies aanpakken zonder opvallende veranderingen, wat resulteert in een natuurlijk herstelproces.

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat haarverlies een persoonlijke en gevoelige kwestie is. Daarom streven we naar een zorgvuldige en op maat gemaakte benadering van elke patiënt. Met onze geavanceerde haartransplantatietechnieken, waaronder DHI en FUE, en onze PRP therapie, kunnen we haarverlies effectief aanpakken en natuurlijke, duurzame resultaten leveren die uw zelfvertrouwen herstellen en uw natuurlijke schoonheid verbeteren. 

  • ERVAREN EN TOEGEWIJD TEAM: Ons team van Nederlandse & Belgische deskundige specialisten staat bekend om hun expertise en toewijding aan uitmuntendheid;

  • GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE: We maken gebruik van de nieuwste technologieën en behandelingsmethoden om optimale resultaten te garanderen;

  • PERSOONLIJKE AANDACHT: Bij Kliniek B'YOU staat de tevredenheid van de patiënt centraal. We bieden persoonlijke aandacht en zorg gedurende het hele proces;

  • NATUURLIJKE EN DUURZAME RESULTATEN: Ons doel is om natuurlijke en duurzame resultaten te bereiken die jouw zelfvertrouwen herstellen en je uiterlijk verbeteren;

  • UITGEBREIDE NAZORG: We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met je resultaten op de lange termijn.

Beste botox en filler

Your health comes first

Het is de verantwoordelijkheid van B’YOU om zorg te dragen voor veiligheid, uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid. Om deze reden hecht kliniek B'YOU, veel waarde aan het volgen van masterclasses, het op de voet blijven volgen van de nieuwste ontwikkelingen op de markt, en de benodigde registraties waaronder de BIG, RIZIV en NVCG. Tevens wordt er om deze reden gekozen om alleen gebruik te maken van hoogwaardige A+ merken.

Hoe ziet een haartransplantatie bij B’YOU uit?

Er wordt geen enkele behandeling uitgevoerd zonder geldig legitimatiebewijs. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar je afspraak!

 

CONSULTATIE

Afspraak maken: De patiënt maakt een afspraak voor een consultatie bij Kliniek B'YOU via telefoon, e-mail of online boekingssysteem.

Inleidend gesprek: Tijdens de consultatie begroet een van onze ervaren medewerkers de patiënt en leidt hen naar een privékamer waar ze comfortabel kunnen zitten en hun vragen kunnen stellen.

Medische geschiedenis en haaranalyse: De patiënt bespreekt hun medische geschiedenis en eventuele eerdere behandelingen voor haarverlies met de specialist. Daarna wordt een grondige haaranalyse uitgevoerd om de oorzaken van het haarverlies te identificeren en de beste behandelingsmogelijkheden te bepalen.

Behandelingsdoelen en opties: De specialist bespreekt de behandelingsdoelen en -opties met de patiënt, inclusief Direct Hair Implantation (DHI), Follicular Unit Extraction (FUE) en Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie. De patiënt krijgt alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te nemen.

Vragen en zorgen: De patiënt heeft de mogelijkheid om al hun vragen en zorgen over de procedures, hersteltijden, kosten en mogelijke risico's te bespreken en volledig beantwoord te krijgen.

BEHANDELING

Voorbereiding op de behandeling: Als de patiënt heeft besloten om een haartransplantatie of PRP therapie te ondergaan, wordt een afspraak ingepland voor de behandeling. Voor de behandeling ontvangt de patiënt gedetailleerde instructies over wat ze moeten doen en wat ze kunnen verwachten op de dag van de ingreep.

Behandeldag: Op de dag van de ingreep wordt de patiënt verwelkomd in de kliniek en naar een privékamer geleid waar ze zich kunnen voorbereiden op de behandeling.

Uitvoering van de behandeling: De haartransplantatiechirurg en het medische team voeren de gekozen behandeling uit volgens het vooraf besproken behandelplan. Tijdens een DHI- of FUE-procedure worden haarfollikels geoogst uit het donorgebied en geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Bij PRP therapie wordt een geconcentreerde dosis van bloedplaatjes geïnjecteerd in de hoofdhuid.

Nazorg en instructies: Na de behandeling krijgt de patiënt gedetailleerde nazorginstructies, waaronder hoe ze de behandelde gebieden moeten verzorgen, mogelijke bijwerkingen en wat ze kunnen verwachten tijdens het herstelproces.

FOLLOW-UP

Herstel en follow-up: Het herstelproces na een haartransplantatie of PRP therapie kan variëren afhankelijk van de individuele situatie van de patiënt. Ons team staat klaar om de patiënt te ondersteunen tijdens het herstelproces en om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden die zich kunnen voordoen.

Follow-up consultaties: Na de behandeling worden follow-up afspraken gepland om de voortgang van het herstel te evalueren en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten. Indien nodig kunnen aanvullende behandelingen worden besproken om de gewenste resultaten te bereiken.

Bij Kliniek B'YOU streven we ernaar om het proces zo comfortabel en transparant mogelijk te maken voor onze patiënten. Ons toegewijde team staat klaar om elke stap van de reis te begeleiden en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met hun haartransplantatie- of haargezondheidservaring.

Of u nu op zoek bent naar een permanente oplossing voor haarverlies of gewoon uw haargezondheid wilt verbeteren, bij Kliniek B'YOU bent u in goede handen. Wij begrijpen dat elk individu uniek is, en daarom bieden wij een persoonlijke benadering van elke patiënt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw haartransplantatiedoelen te bereiken en uw natuurlijke schoonheid te herontdekken. Bij Kliniek B'YOU gaat het niet alleen om het herstellen van uw haar, maar ook om het herstellen van uw zelfvertrouwen en welzijn.

bottom of page