top of page

Laserontharing

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat het kiezen van de juiste ontharingsmethode een belangrijke beslissing is. Ontdek waarom laserontharing met de nieuwste technologieën niet alleen efficiënt is, maar ook de sleutel vormt tot langdurige en zijdezachte resultaten.

Laser Hair Removal

Laser

Laserontharing biedt een scala aan voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor onze cliënten. Laten we dieper ingaan op de specifieke voordelen van deze geavanceerde technologie:

 

1. Langdurige Resultaten

 

Een van de meest opmerkelijke voordelen van laserontharing is de langdurige resultaten. In tegenstelling tot tijdelijke methoden zoals scheren en waxen, biedt laserontharing een aanzienlijke vermindering van haargroei op de behandelde gebieden, waardoor cliënten genieten van langdurig gladde en haarvrije huid.

 

2. Minder Ingegroeide Haren

 

Laserontharing minimaliseert het risico op ingegroeide haren, een veelvoorkomend probleem bij andere ontharingsmethoden. Door gericht te werken op haarzakjes, helpt de laser om een soepele groei van nieuw haar te bevorderen, waardoor ingegroeide haren worden geminimaliseerd.

 

3. Snellere Behandeltijden

 

Dankzij geavanceerde technologieën zoals de Diode-laser kunnen we snellere behandeltijden aanbieden. Cliënten ervaren hierdoor niet alleen minder ongemak tijdens de behandeling, maar kunnen ook genieten van de voordelen van laserontharing zonder kostbare uren in beslag te nemen.

 

4. Zachte en Gladde Huid

 

Laserontharing resulteert in een aanzienlijk gladdere huid, zonder de irritatie en ruwheid die vaak gepaard gaan met andere ontharingsmethoden. Cliënten ervaren een verbetering in huidtextuur, waardoor ze met vertrouwen hun zijdezachte huid kunnen tonen.

 

5. Geschikt voor Grote en Kleine Gebieden

 

Een ander voordeel van laserontharing is de veelzijdigheid. Of het nu gaat om grotere gebieden zoals benen of kleinere gebieden zoals het gezicht, laserontharing kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke cliënt, waardoor het een geschikte oplossing is voor verschillende lichaamsdelen.

 

6. Minimaliseert Haarhergroei

 

Laserontharing pakt niet alleen bestaand haar aan, maar helpt ook bij het verminderen van haarhergroei. Naarmate de behandelingen vorderen, merken cliënten vaak een aanzienlijke afname van de dikte en dichtheid van het nieuwe haar, wat bijdraagt aan langdurige resultaten.

Regio's

 • Gezicht:

 • Bovenlip

 • Wenkbrauwen

 • Hals

 • Kin

 • Bakkebaarden

 • Kaak

 • Lichaam:

 • Haarlijn nek

 • Boven- en onderarmen

 • Handen incl. vingers

 • Tepelhof

 • Navelstreep

 • Bikinilijn

 • Billen

 • Oksel

 • Borst/decolleté 

 • Buik

 • Boven- en onderrug

 • Schaamstreek incl bilnaad

 • Onder- en bovenbenen

 • Voeten incl. tenen

Staat jouw gewenste regio er niet tussen, neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden

simply-treatment-desktop-diagrams-Laser-Hair-Removal.png

Geavanceerde Technologieën voor Pijnloze Laserontharing

Bij Kliniek B'YOU streven we ernaar om de meest innovatieve en comfortabele laserontharing aan te bieden. Ons state-of-the-art apparaat maakt gebruik van verschillende golflengtes en geavanceerde koeltechnologieën, waardoor pijn tijdens behandelingen tot een minimum wordt beperkt. Laten we dieper ingaan op de voordelen van de verschillende golflengtes en het unieke koelsysteem.

 

ALEXANDRITE: VOOR FIJNHEID EN PRECISIE

Ons laserontharingsapparaat omvat de Alexandrite-golflengte, die bekend staat om zijn fijnheid en precisie. Deze golflengte is ideaal voor het targeten van fijn en licht haar, waarbij het melanine in de haarfollikels op een effectieve en nauwkeurige manier wordt behandeld. Cliënten ervaren optimale resultaten, vooral op gebieden zoals het gezicht en de bikinilijn.

 

Voordelen:

Uitstekende resultaten bij fijn en licht haar.

Hoge precisie en minimale bijwerkingen.

Geschikt voor delicate gebieden met gevoelige huid.

 

DIODE: SNELHEID EN DOELTREFFENDHEID

De Diode-golflengte in ons apparaat biedt ongeëvenaarde snelheid en doeltreffendheid. Het doordringt diep in de haarwortels, waardoor de regeneratie van haar wordt verminderd. Dit resulteert niet alleen in effectievere behandelingen, maar ook in aanzienlijk snellere behandelingsduur, vooral voor grotere gebieden zoals de benen.

 

Voordelen:

Snelle behandeltijden voor grotere gebieden.

Vermindering van haargroei door diepe penetratie.

Comfortabele ervaring dankzij de snelheid van de behandeling.

 

ND YAG: VEILIGHEID OP DIVERSE HUIDTYPES

Veiligheid is onze prioriteit, en daarom omvat ons apparaat de Nd Yag-golflengte. Deze golflengte is geschikt voor diverse huidtypes, inclusief donkere en gebruinde huid. Cliënten kunnen vertrouwen op de veiligheid van de behandelingen, terwijl ze genieten van de effectiviteit op verschillende huidtinten.

 

Voordelen:

Geschikt voor diverse huidtypes en tinten.

Veilige behandelingen, zelfs op een gebruinde huid.

Vermindering van ongewenste haargroei op verschillende lichaamsdelen.

 

KOELTECHNOLOGIE: COMFORTABELE EN PIJNLOZE ERVARING

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat comfort een integraal onderdeel is van een positieve behandelervaring. Daarom is ons laserontharingsapparaat uitgerust met een geavanceerd koelsysteem dat de behandeling vrijwel pijnloos maakt. De koeltechnologie zorgt ervoor dat de huid tijdens de behandeling gekoeld wordt, waardoor ongemak tot een minimum wordt beperkt.

 

Voordelen:

Pijnloze laserontharing voor een comfortabele ervaring.

Minimale kans op bijwerkingen zoals roodheid of irritatie.

Langdurige behandelingssessies zonder ongemak.

Laser Hair Removal

Ervaar Zelf de Innovatie bij Kliniek B'YOU

Wil je genieten van pijnloze en effectieve laserontharing met geavanceerde technologieën?

Maak vandaag nog een afspraak bij Kliniek B'YOU en ontdek de voordelen van onze diverse golflengtes en ons geavanceerde koelsysteem.

Voor een haarvrije en comfortabele ervaring, kies voor de innovatie van Kliniek B'YOU.

Hoe ziet een laserbehandeling bij B’YOU uit?

Bij Kliniek B'YOU geloven we in een naadloze en persoonlijke laserontharingservaring. Vanaf het eerste consult tot het bereiken van een zijdezachte huid, streven we ernaar om cliënten te begeleiden met zorg, expertise en innovatieve technologieën. Hier is een stapsgewijze blik op hoe een laserontharingsbehandeling bij ons eruitziet.

 

Stap 1: Consultatie en Huidanalyse

De reis begint met een gratis consultatie en huidanalyse. Tijdens dit informatieve gesprek bespreekt onze ervaren behandelaar jouw ontharingsdoelen, medische geschiedenis en eventuele vragen of zorgen. We analyseren je huidtype, haarkleur en andere relevante factoren om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen.

Stap 2: Voorbereiding op de Behandeling

Na het consult wordt een geschikte datum voor de eerste behandeling vastgesteld, of, indien ingepland, kan er direct opvolgend behandeld worden. Voorafgaand aan de behandeling adviseren we cliënten om het behandelgebied te scheren, maar niet te waxen, om de haarfollikels toegankelijk te houden voor de laser. Ook is het belangrijk om blootstelling aan de zon en bruiningsmiddelen te vermijden om risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Stap 3: Comfortabele Behandelingssessie

Op de dag van de behandeling verwelkomt onze deskundige behandelaar je en begeleidt je naar de behandelkamer. Het geavanceerde koelsysteem van ons laserontharingsapparaat zorgt voor een comfortabele ervaring. De behandelaar past de instellingen aan op basis van je huidtype en haarkleur, en begint met de laserbehandeling.

De behandeling duurt, afhankelijk van het behandelgebied, meestal enkele minuten tot een uur.

Stap 4: Directe Resultaten en Nazorgadvies

Direct na de behandeling kan een lichte roodheid optreden, maar dit verdwijnt meestal snel. Onze behandelaar geeft nazorgadvies, waaronder het vermijden van direct zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrème en het vermijden van agressieve huidproducten. Eventuele vragen of zorgen worden besproken tijdens deze fase.

Stap 5: Opvolgende Behandelingen voor Optimaal Resultaat

Laserontharing vereist meestal meerdere behandelingen voor optimale resultaten. Deze worden gepland volgens een aangepast behandelplan dat rekening houdt met de haargroeicyclus. Tijdens opvolgconsulten evalueert de behandelaar de voortgang en past indien nodig de behandeling aan.

Stap 6: Geniet van Een Langdurig Zijdezachte Huid

Na het voltooien van de aanbevolen behandelingen, geniet je van een langdurig zijdezachte huid zonder de noodzaak van dagelijkse ontharingspraktijken. Ons team staat altijd klaar om eventuele vervolgvragen te beantwoorden en aanvullende behandelingen te bespreken indien gewenst.

bottom of page