top of page

Platelet-Rich Plasma (PRP) Therapie: Uw Sleutel tot Gezond Haar

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat haargezondheid essentieel is voor het behoud van een volle, weelderige haardos. Daarom bieden we geavanceerde haarverzorgingsbehandelingen aan, waaronder Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie, om onze patiënten te helpen hun haargroei te bevorderen en hun zelfvertrouwen te herstellen.

prp+for+hair+loss.png

Wat is PRP?

PLATELET-RICH PLASMA (PRP):

Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie is een innovatieve behandeling die gebruikmaakt van de natuurlijke groeifactoren in uw bloedplaatjes om de gezondheid van uw haarzakjes te verbeteren en de haargroei te stimuleren. Tijdens een PRP-sessie wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen van de patiënt, waarna het bloed wordt gecentrifugeerd om het plasma met een hoog gehalte aan bloedplaatjes te scheiden.

VOORDELEN VAN PRP

Stimulatie van haargroei

PRP therapie stimuleert de haargroei door de activiteit van de haarzakjes te bevorderen en de algehele gezondheid van het haar te verbeteren.

Veilig en natuurlijk

PRP therapie maakt gebruik van de natuurlijke groeifactoren in uw eigen bloedplaatjes, waardoor het een veilige en natuurlijke behandelingsoptie is.

Geschikt voor verschillende haartypes

PRP therapie is geschikt voor mannen en vrouwen met verschillende haartypes en haaruitdagingen.

Het PRP-proces in detail:

  1. Consultatie en planning: Het PRP-proces begint met een consultatie, waarbij onze ervaren specialisten de medische geschiedenis van de patiënt bespreken, hun haar en hoofdhuid analyseren en hun behandelingsdoelen bespreken. Op basis van deze informatie wordt een behandelplan op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van de patiënt te voldoen.

  2. Bloedafname en PRP-scheiding: Op de dag van de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen van de patiënt. Het bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd om het plasma met een hoog gehalte aan bloedplaatjes te scheiden van de rode bloedcellen.

  3. PRP-injectie: Het geconcentreerde PRP wordt vervolgens geïnjecteerd in de hoofdhuid op de gebieden die behandeld moeten worden. De groeifactoren in het PRP stimuleren de activiteit van de haarzakjes, bevorderen de haargroei en verbeteren de algehele gezondheid van het haar.

  4. Nazorg en follow-up: Na de procedure krijgt de patiënt gedetailleerde nazorginstructies en worden follow-up consultaties gepland om de voortgang van het herstel te controleren en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten.

Waarom kiezen voor Kliniek B'YOU?

Exclusief bij Kliniek B'YOU: Non Shaven Haartransplantaties

Bij Kliniek B'YOU zijn we trots om als enige kliniek in de regio non shaven haartransplantaties aan te bieden. Deze unieke methode betekent dat patiënten niet hoeven te worden geschoren voor de transplantatie, wat voor velen een doorslaggevend voordeel is.

 

Veel patiënten voelen zich ongemakkelijk bij het idee hun hoofd te moeten scheren, waardoor ze aarzelen om een haartransplantatie te ondergaan. Onze non shaven techniek biedt een perfecte oplossing: discreet, effectief en zonder concessies te doen aan uw huidige haardracht. Zo kunt u uw haarverlies aanpakken zonder opvallende veranderingen, wat resulteert in een natuurlijk herstelproces.

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat haarverlies een persoonlijke en gevoelige kwestie is. Daarom streven we naar een zorgvuldige en op maat gemaakte benadering van elke patiënt. Met onze geavanceerde haartransplantatietechnieken, waaronder DHI en FUE, en onze PRP therapie, kunnen we haarverlies effectief aanpakken en natuurlijke, duurzame resultaten leveren die uw zelfvertrouwen herstellen en uw natuurlijke schoonheid verbeteren. 

  • ERVAREN EN TOEGEWIJD TEAM: Ons team van Nederlandse & Belgische deskundige specialisten staat bekend om hun expertise en toewijding aan uitmuntendheid;

  • GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE: We maken gebruik van de nieuwste technologieën en behandelingsmethoden om optimale resultaten te garanderen;

  • PERSOONLIJKE AANDACHT: Bij Kliniek B'YOU staat de tevredenheid van de patiënt centraal. We bieden persoonlijke aandacht en zorg gedurende het hele proces;

  • NATUURLIJKE EN DUURZAME RESULTATEN: Ons doel is om natuurlijke en duurzame resultaten te bereiken die jouw zelfvertrouwen herstellen en je uiterlijk verbeteren;

  • UITGEBREIDE NAZORG: We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met je resultaten op de lange termijn.

Beste botox en filler

Your health comes first

Het is de verantwoordelijkheid van B’YOU om zorg te dragen voor veiligheid, uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid. Om deze reden hecht kliniek B'YOU, veel waarde aan het volgen van masterclasses, het op de voet blijven volgen van de nieuwste ontwikkelingen op de markt, en de benodigde registraties waaronder de BIG, RIZIV en NVCG. Tevens wordt er om deze reden gekozen om alleen gebruik te maken van hoogwaardige A+ merken.

Hoe ziet een haartransplantatie bij B’YOU uit?

Er wordt geen enkele behandeling uitgevoerd zonder geldig legitimatiebewijs. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar je afspraak!

 

CONSULTATIE

Afspraak maken: De patiënt maakt een afspraak voor een consultatie bij Kliniek B'YOU via telefoon, e-mail of online boekingssysteem.

Inleidend gesprek: Tijdens de consultatie begroet een van onze ervaren medewerkers de patiënt en leidt hen naar een privékamer waar ze comfortabel kunnen zitten en hun vragen kunnen stellen.

Medische geschiedenis en haaranalyse: De patiënt bespreekt hun medische geschiedenis en eventuele eerdere behandelingen voor haarverlies met de specialist. Daarna wordt een grondige haaranalyse uitgevoerd om de oorzaken van het haarverlies te identificeren en de beste behandelingsmogelijkheden te bepalen.

Behandelingsdoelen en opties: De specialist bespreekt de behandelingsdoelen en -opties met de patiënt, inclusief Direct Hair Implantation (DHI), Follicular Unit Extraction (FUE) en Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie. De patiënt krijgt alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te nemen.

Vragen en zorgen: De patiënt heeft de mogelijkheid om al hun vragen en zorgen over de procedures, hersteltijden, kosten en mogelijke risico's te bespreken en volledig beantwoord te krijgen.

BEHANDELING

Voorbereiding op de behandeling: Als de patiënt heeft besloten om een haartransplantatie of PRP therapie te ondergaan, wordt een afspraak ingepland voor de behandeling. Voor de behandeling ontvangt de patiënt gedetailleerde instructies over wat ze moeten doen en wat ze kunnen verwachten op de dag van de ingreep.

Behandeldag: Op de dag van de ingreep wordt de patiënt verwelkomd in de kliniek en naar een privékamer geleid waar ze zich kunnen voorbereiden op de behandeling.

Uitvoering van de behandeling: De haartransplantatiechirurg en het medische team voeren de gekozen behandeling uit volgens het vooraf besproken behandelplan. Tijdens een DHI- of FUE-procedure worden haarfollikels geoogst uit het donorgebied en geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Bij PRP therapie wordt een geconcentreerde dosis van bloedplaatjes geïnjecteerd in de hoofdhuid.

Nazorg en instructies: Na de behandeling krijgt de patiënt gedetailleerde nazorginstructies, waaronder hoe ze de behandelde gebieden moeten verzorgen, mogelijke bijwerkingen en wat ze kunnen verwachten tijdens het herstelproces.

FOLLOW-UP

Herstel en follow-up: Het herstelproces na een haartransplantatie of PRP therapie kan variëren afhankelijk van de individuele situatie van de patiënt. Ons team staat klaar om de patiënt te ondersteunen tijdens het herstelproces en om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden die zich kunnen voordoen.

Follow-up consultaties: Na de behandeling worden follow-up afspraken gepland om de voortgang van het herstel te evalueren en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten. Indien nodig kunnen aanvullende behandelingen worden besproken om de gewenste resultaten te bereiken.

Bij Kliniek B'YOU streven we ernaar om het proces zo comfortabel en transparant mogelijk te maken voor onze patiënten. Ons toegewijde team staat klaar om elke stap van de reis te begeleiden en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met hun haartransplantatie- of haargezondheidservaring.

Of u nu op zoek bent naar een permanente oplossing voor haarverlies of gewoon uw haargezondheid wilt verbeteren, bij Kliniek B'YOU bent u in goede handen. Wij begrijpen dat elk individu uniek is, en daarom bieden wij een persoonlijke benadering van elke patiënt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw haartransplantatiedoelen te bereiken en uw natuurlijke schoonheid te herontdekken. Bij Kliniek B'YOU gaat het niet alleen om het herstellen van uw haar, maar ook om het herstellen van uw zelfvertrouwen en welzijn.

bottom of page