top of page

Follicular Unit Extraction (FUE): Uw Sleutel tot Subtiele en Natuurlijke Haargroei

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat haarverlies niet alleen een fysiek, maar ook een emotioneel proces is. Daarom bieden we geavanceerde haartransplantatietechnieken aan, waaronder Follicular Unit Extraction (FUE), om onze patiënten te helpen hun haarverlies effectief aan te pakken en weer te stralen van zelfvertrouwen.

Wat maakt FUE anders?

FOLLICULAR UNIT EXTRACTION (FUE):

Follicular Unit Extraction (FUE) is een geavanceerde haartransplantatietechniek die haarfollikels één voor één oogst uit het donorgebied en ze vervolgens nauwkeurig implanteert in het ontvangstgebied. Deze methode onderscheidt zich door zijn minimaal invasieve karakter, natuurlijk ogende resultaten en snelle hersteltijden.

Bij Kliniek B'YOU gaan we nog een stap verder met de introductie van de Saffier FUE techniek. In plaats van de traditionele stalen bladen, maken we gebruik van saffierbladen tijdens de implantatiefase. Dit biedt meerdere voordelen: Hogere Precisie, Minder trauma en Dichtere haarimplantatie

VOORDELEN VAN FUE

Minimaal invasief

Saffier FUE vereist geen incisies en minimaliseert littekens en hersteltijden, waardoor patiënten sneller kunnen herstellen en terug kunnen keren naar hun dagelijkse activiteiten.

Natuurlijk ogende resultaten

Dankzij de precisie van Saffier FUE worden haarfollikels nauwkeurig geïmplanteerd, wat resulteert in een haarlijn die er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Geschikt voor verschillende haar- en huidtypes

Saffier FUE is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met verschillende haartypes en huidskleuren.

Het FUE-proces in detail:

  1. Consultatie en planning: Het FUE-proces begint met een grondige consultatie, waarbij onze ervaren haartransplantatiechirurgen de medische geschiedenis van de patiënt bespreken, hun haar en hoofdhuid analyseren en hun behandelingsdoelen bespreken. Op basis van deze informatie wordt een behandelplan op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften en wensen van de patiënt te voldoen.

  2. Voorbereiding op de behandeling: Op de dag van de behandeling wordt de patiënt ontvangen in onze moderne kliniek en voorbereid op de FUE-procedure. Dit kan onder meer het scheren van het donorgebied en/of ontvangstgebied omvatten, evenals het toedienen van lokale verdoving om eventueel ongemak tijdens de procedure te minimaliseren.

  3. Oogsten van haarfollikels: Met behulp van geavanceerde FUE-apparatuur worden haarfollikels één voor één geoogst uit het donorgebied, meestal aan de achterkant of zijkanten van het hoofd. Deze follikels worden vervolgens zorgvuldig gecontroleerd en voorbereid voor implantatie.

  4. Directe implantatie: Na het oogsten worden de haarfollikels nauwkeurig geïmplanteerd in het ontvangstgebied met behulp van speciale saffierbladen. Deze precieze implantatie zorgt voor een natuurlijk ogende haarlijn en minimaliseert littekens en hersteltijden.

  5. Nazorg en follow-up: Na de procedure krijgt de patiënt gedetailleerde nazorginstructies en worden follow-up consultaties gepland om de voortgang van het herstel te controleren en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten.

Waarom kiezen voor Kliniek B'YOU?

Exclusief bij Kliniek B'YOU: Non Shaven Haartransplantaties

Bij Kliniek B'YOU zijn we trots om als enige kliniek in de regio non shaven haartransplantaties aan te bieden. Deze unieke methode betekent dat patiënten niet hoeven te worden geschoren voor de transplantatie, wat voor velen een doorslaggevend voordeel is.

 

Veel patiënten voelen zich ongemakkelijk bij het idee hun hoofd te moeten scheren, waardoor ze aarzelen om een haartransplantatie te ondergaan. Onze non shaven techniek biedt een perfecte oplossing: discreet, effectief en zonder concessies te doen aan uw huidige haardracht. Zo kunt u uw haarverlies aanpakken zonder opvallende veranderingen, wat resulteert in een natuurlijk herstelproces.

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat haarverlies een persoonlijke en gevoelige kwestie is. Daarom streven we naar een zorgvuldige en op maat gemaakte benadering van elke patiënt. Met onze geavanceerde haartransplantatietechnieken, waaronder DHI en FUE, en onze PRP therapie, kunnen we haarverlies effectief aanpakken en natuurlijke, duurzame resultaten leveren die uw zelfvertrouwen herstellen en uw natuurlijke schoonheid verbeteren. 

  • ERVAREN EN TOEGEWIJD TEAM: Ons team van Nederlandse & Belgische deskundige specialisten staat bekend om hun expertise en toewijding aan uitmuntendheid;

  • GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE: We maken gebruik van de nieuwste technologieën en behandelingsmethoden om optimale resultaten te garanderen;

  • PERSOONLIJKE AANDACHT: Bij Kliniek B'YOU staat de tevredenheid van de patiënt centraal. We bieden persoonlijke aandacht en zorg gedurende het hele proces;

  • NATUURLIJKE EN DUURZAME RESULTATEN: Ons doel is om natuurlijke en duurzame resultaten te bereiken die jouw zelfvertrouwen herstellen en je uiterlijk verbeteren;

  • UITGEBREIDE NAZORG: We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met je resultaten op de lange termijn.

Beste botox en filler

Your health comes first

Het is de verantwoordelijkheid van B’YOU om zorg te dragen voor veiligheid, uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid. Om deze reden hecht kliniek B'YOU, veel waarde aan het volgen van masterclasses, het op de voet blijven volgen van de nieuwste ontwikkelingen op de markt, en de benodigde registraties waaronder de BIG, RIZIV en NVCG. Tevens wordt er om deze reden gekozen om alleen gebruik te maken van hoogwaardige A+ merken.

Hoe ziet een haartransplantatie bij B’YOU uit?

Er wordt geen enkele behandeling uitgevoerd zonder geldig legitimatiebewijs. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar je afspraak!

 

CONSULTATIE

Afspraak maken: De patiënt maakt een afspraak voor een consultatie bij Kliniek B'YOU via telefoon, e-mail of online boekingssysteem.

Inleidend gesprek: Tijdens de consultatie begroet een van onze ervaren medewerkers de patiënt en leidt hen naar een privékamer waar ze comfortabel kunnen zitten en hun vragen kunnen stellen.

Medische geschiedenis en haaranalyse: De patiënt bespreekt hun medische geschiedenis en eventuele eerdere behandelingen voor haarverlies met de specialist. Daarna wordt een grondige haaranalyse uitgevoerd om de oorzaken van het haarverlies te identificeren en de beste behandelingsmogelijkheden te bepalen.

Behandelingsdoelen en opties: De specialist bespreekt de behandelingsdoelen en -opties met de patiënt, inclusief Direct Hair Implantation (DHI), Follicular Unit Extraction (FUE) en Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie. De patiënt krijgt alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te nemen.

Vragen en zorgen: De patiënt heeft de mogelijkheid om al hun vragen en zorgen over de procedures, hersteltijden, kosten en mogelijke risico's te bespreken en volledig beantwoord te krijgen.

BEHANDELING

Voorbereiding op de behandeling: Als de patiënt heeft besloten om een haartransplantatie of PRP therapie te ondergaan, wordt een afspraak ingepland voor de behandeling. Voor de behandeling ontvangt de patiënt gedetailleerde instructies over wat ze moeten doen en wat ze kunnen verwachten op de dag van de ingreep.

Behandeldag: Op de dag van de ingreep wordt de patiënt verwelkomd in de kliniek en naar een privékamer geleid waar ze zich kunnen voorbereiden op de behandeling.

Uitvoering van de behandeling: De haartransplantatiechirurg en het medische team voeren de gekozen behandeling uit volgens het vooraf besproken behandelplan. Tijdens een DHI- of FUE-procedure worden haarfollikels geoogst uit het donorgebied en geïmplanteerd in het ontvangstgebied. Bij PRP therapie wordt een geconcentreerde dosis van bloedplaatjes geïnjecteerd in de hoofdhuid.

Nazorg en instructies: Na de behandeling krijgt de patiënt gedetailleerde nazorginstructies, waaronder hoe ze de behandelde gebieden moeten verzorgen, mogelijke bijwerkingen en wat ze kunnen verwachten tijdens het herstelproces.

FOLLOW-UP

Herstel en follow-up: Het herstelproces na een haartransplantatie of PRP therapie kan variëren afhankelijk van de individuele situatie van de patiënt. Ons team staat klaar om de patiënt te ondersteunen tijdens het herstelproces en om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden die zich kunnen voordoen.

Follow-up consultaties: Na de behandeling worden follow-up afspraken gepland om de voortgang van het herstel te evalueren en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten. Indien nodig kunnen aanvullende behandelingen worden besproken om de gewenste resultaten te bereiken.

Bij Kliniek B'YOU streven we ernaar om het proces zo comfortabel en transparant mogelijk te maken voor onze patiënten. Ons toegewijde team staat klaar om elke stap van de reis te begeleiden en ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met hun haartransplantatie- of haargezondheidservaring.

Of u nu op zoek bent naar een permanente oplossing voor haarverlies of gewoon uw haargezondheid wilt verbeteren, bij Kliniek B'YOU bent u in goede handen. Wij begrijpen dat elk individu uniek is, en daarom bieden wij een persoonlijke benadering van elke patiënt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw haartransplantatiedoelen te bereiken en uw natuurlijke schoonheid te herontdekken. Bij Kliniek B'YOU gaat het niet alleen om het herstellen van uw haar, maar ook om het herstellen van uw zelfvertrouwen en welzijn.

bottom of page