top of page

Lemon Bottle

The Fat You Don't Want

Body Measurements.jpg.webp

Wat is Lemon Bottle?

Lemon Bottle is samengesteld uit een combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder riboflavine (vitamine B2), lecithine en bromelaïne. Deze lipolyse-behandeling is ontworpen om vetcellen in specifieke probleemgebieden af te breken. Veelvoorkomende behandelingszones omvatten de onderkin, kaaklijn, buik, lovehandles, benen en armen.

Lemon Bottle werkt door injectie in gebieden met overtollige vetophoping. Deze oplossing breekt de vetcellen af, waarna ze door het lichaam worden afgevoerd. Lemon Bottle beweert eveneens de stofwisseling te stimuleren en de productie van collageen te bevorderen. Hierdoor verbetert de elasticiteit van de huid en wordt de verschijning van cellulitis verminderd.

Regio's

  • Dubbele kin

  • Kaaklijn

  • Bovenarm

  • Rondom BH-bandjes

  • Onderbuik

  • Heupen

  • Banana roll

  • Knieën

Staat jouw gewenste regio er niet tussen, neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden

Kybella-body-insta-4-23-18_edited.jpg

Doet de behandeling pijn?

Over het algemeen wordt een Lemon Bottle-behandeling als niet of nauwelijks pijnlijk ervaren. We passen een verdovende crème toe op het behandelgebied, en zelfs zonder het gebruik van lokale verdoving (lidocaïne), is de behandeling doorgaans comfortabel.

Dit komt doordat de pH-waarde van de oplossing goed verdragen wordt door de huid. In vergelijking met andere lipolyse-behandelingen, die soms als pijnlijk worden ervaren, staat Lemon Bottle bekend om zijn relatieve comfort tijdens de procedure.

Wie is geschikt voor een behandeling?

Ideale kandidaten voor een Lemon Bottle-behandeling zijn doorgaans mensen die maximaal 15% boven hun ideale lichaamsgewicht zitten. Deze cliënten kunnen al na minimaal 3 sessies merkbare resultaten verwachten, afhankelijk van hun lichaam en levensstijl. Personen die meer dan 15% boven hun ideale lichaamsgewicht zitten, komen ook in aanmerking, maar het kan zijn dat ze meer sessies nodig hebben om significante resultaten te behalen. De resultaten variëren van persoon tot persoon.

 

Over het algemeen wordt een behandelingstraject van 3 sessies geadviseerd, met behandelingen om de twee weken. Veel mensen ervaren al binnen 24 uur na de eerste behandeling resultaat. Tijdens de behandeling wordt Lemon Bottle geïnjecteerd in gebieden met overmatige vetophoping. De oplossing breekt vetcellen af, die vervolgens worden afgevoerd door macrofagen, samen met urine en ontlasting.

 

Hier zijn enkele belangrijke ingrediënten van Lemon Bottle en hun functies:

Riboflavine (Vitamine B2): activeert het vetmetabolisme.

Lecithine: vernietigt en transporteert onnodige vetcellen.

Bromelaïne (Ananas Sativus): helpt bij het afbreken van vet en het verminderen van ontstekingen.​

 

Belangrijk is dat de behandeling niet geschikt is voor cliënten met bepaalde medische aandoeningen, waaronder allergieën voor de componenten van het product, zwangerschap, lipodystrofie, acute of chronische huidziekten, diabetes, epilepsie, auto-immuunziekten, ernstige lever- of nierziekte, bloedverdunnende medicatie, bloedziekten, circulatoire aandoeningen, kanker, onstabiele schildklierziekte, en cliënten met ernstig overgewicht.

Hoe ziet een permanente vetafbraak behandeling bij B’YOU uit?

Er wordt geen enkele behandeling uitgevoerd zonder geldig legitimatiebewijs. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar je afspraak!

 

Voorafgaande de behandeling maak je kennis met onze professionele behandelaar. De behandelaar zal jou informeren rondom de gekozen behandeling en jouw wensen, behoeften, maar ook de mogelijkheden met jou in kaart brengen. Na een gezondheidscheck bestudeert de behandelaar jouw contouren en zal hij hierbij zijn professionele advies geven. Heb je vragen, stel ze gerust! Afhankelijk van het doel wordt er samen een behandelplan op maat gemaakt. Voldoet deze en de te behalen resultaten aan jouw wensen, dan kan de behandeling, na het nemen van voorfoto’s en een toestemmingsverklaring, starten!

 

Het werkzame stof wordt met behulp van een uiterst kleine naald op de juiste plaatsen ingebracht.

 

Na de behandeling krijg je een verzachtende crème op het behandelde gebied en is het van belang dat je de adviezen van de arts opvolgt om optimaal te kunnen genieten van de behandelresultaten.

 

Let op:  Jouw zorgverlener moet een behandelplan opstellen op basis van je specifieke behoeften. De meeste mensen hebben meer dan één behandeling nodig om de gewenste esthetische doelen te bereiken. In klinische onderzoeken bereikten veel mensen die een permanente vetafbraak behandeling ondergingen zichtbare resultaten na drie tot vier behandelingen.

 

Afhankelijk van de wensen neemt deze behandeling ca. 20 minuten in beslag.
De voor- en na-foto’s worden gebruikt voor het medisch dossier.

bottom of page