top of page

Draadlift

Natuurlijke Verjonging met Draadlift Behandelingen bij Kliniek B'YOU.

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren en de tekenen van veroudering aan te pakken zonder chirurgische ingrepen? Bij Kliniek B'YOU bieden we draadlift behandelingen met Aptos draden, een geavanceerde methode die helpt om verslapte huid te liften en een natuurlijke verjonging te bereiken.

Screenshot 2023-08-06 at 21.08.04.png

Draadlift behandeling

Een draadlift is een niet-chirurgische esthetische procedure die is ontworpen om de elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen. Tijdens de behandeling worden speciale draden van biocompatibel materiaal, namelijk polylactic acid (PLA), subtiel onder de huid geplaatst. Deze draden fungeren als ondersteunende ankers, die de huid voorzichtig omhoog liften en de gewenste contouren herstellen. 

 

Aptos draden hebben een bewezen staat van dienst als veilige en effectieve hulpmiddelen voor draadlift behandelingen. Ze zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, wat betekent dat er geen blijvende sporen achterblijven in uw lichaam. Bovendien zijn de draden ontworpen met speciale structuren en hechtingspunten om een stevige grip en duurzame resultaten te bieden.

Regio's

 • Wangen

 • Marionetlijn

 • Kaaklijn

 • Kin

 • Neus-lippenplooi

 • Jukbeenderen

 • Traangoot (kringen onder de ogen)

 • Wenkbrauwlift

 • Hals

 • Borsten

 • Armen

 • Buik

 • Billen

 • Handen

 • Dijen

 • Knie

Staat jouw gewenste regio er niet tussen, neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden

Voordelen van een Aptos draadlift behandeling bij Kliniek B'YOU:

​Onze ervaren behandelaren zullen strategisch de draden onder de huid inbrengen met behulp van fijne naalden. Zodra de draden op hun plaats zitten, zorgen ze voor een natuurlijke versteviging en stimuleren ze de productie van collageen in de behandelde gebieden. Na verloop van tijd lossen de draden geleidelijk op, maar de verstevigende effecten blijven aanhouden, waardoor je kan genieten van een langdurige verjonging zonder zichtbare littekens.

 • NATUURLIJKE RESULTATEN: De behandeling zorgt voor een natuurlijke en subtiele verjonging zonder het risico op een 'overbehandeld' uiterlijk.

 • MINIMAAL INVASIEF: In vergelijking met traditionele chirurgische ingrepen is de Aptos draadlift een minimaal invasieve procedure met minder hersteltijd.

 • LANGDURIGE EFFECTEN: De collageenstimulatie en langzame afbraak van de draden zorgen voor blijvende verbeteringen die tot wel 1-2 jaar kunnen aanhouden.

Beste botox en filler

Your health comes first

Het is de verantwoordelijkheid van B’YOU om zorg te dragen voor veiligheid, uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid. Om deze reden hecht kliniek B'YOU, veel waarde aan het volgen van masterclasses, het op de voet blijven volgen van de nieuwste ontwikkelingen op de markt, en de benodigde registraties waaronder de BIG, RIZIV en NVCG. Tevens wordt er om deze reden gekozen om alleen gebruik te maken van hoogwaardige A+ merken.

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

​Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat je wilt genieten van langdurige resultaten na de draadlift behandeling. De duurzaamheid van de resultaten kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals huidtype, levensstijl en de gebruikte draden. Over het algemeen kunnen de effecten van een draadlift tot anderhalf tot 2 jaar aanhouden. 

Om ervoor te zorgen dat je optimaal kan profiteren van de verjongende effecten van de behandeling, raden we jou aan de volgende tips te volgen:

 • VOLG DE NAZORGINSTRUCTIES: Na de draadlift behandeling ontvang je van ons gedetailleerde nazorginstructies. Het is essentieel om deze zorgvuldig op te volgen om het herstelproces te bevorderen en de beste resultaten te behalen.

 • BESCHERM DE HUID TEGEN DE ZON: Blootstelling aan de zon kan schadelijk zijn voor de huid en het verouderingsproces versnellen. Gebruik altijd een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

 • HYDRATEER DE HUID: Houd je huid gehydrateerd door regelmatig water te drinken en vochtinbrengende crèmes te gebruiken. Goede hydratatie helpt bij het behouden van een soepele en stralende huid.

Hoe ziet een draadlift behandeling bij B’YOU uit?

Er wordt geen enkele behandeling uitgevoerd zonder geldig legitimatiebewijs. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar je afspraak!

 

Voorafgaande de behandeling maak je kennis met Dr. Shèdy, de cosmetisch arts van B’YOU. De arts zal jou informeren rondom de gekozen behandeling en jouw wensen, behoeften, maar ook de mogelijkheden met jou in kaart brengen. Na een gezondheidscheck bestudeert de arts jouw contouren en zal hij hierbij zijn professionele advies geven. Heb je vragen, stel ze gerust! Afhankelijk van het doel wordt er samen een behandelplan op maat gemaakt. Voldoet deze en de te behalen resultaten aan jouw wensen, dan kan de behandeling, na het nemen van voorfoto’s en een toestemmingsverklaring, starten!

 

Bij een draadlift behandeling wordt er gebruik gemaakt van verdoving om het ongemak tot een minimum te beperken. Vervolgens wordt de draden met een canule op de juiste plaats ingebracht.

 

Na de behandeling krijg je een verzachtende crème op het behandelde gebied en is het van belang dat je de adviezen van de arts opvolgt om optimaal te kunnen genieten van de behandelresultaten. De arts maakt tevens een na-foto. Let op: direct na de behandeling kan het voorkomen dat de huid rood is. Soms kan er een blauw plekje ontstaan. Beide trekken uiteraard weer weg. Na 14 dagen is het uiteindelijke eindresultaat van de draadlift behandeling het best zichtbaar.

 

Afhankelijk van de wensen neemt deze behandeling ca. 45 minuten in beslag.
De voor en na foto’s worden o.a. gebruikt voor het medisch dossier.

bottom of page