top of page

Profhilo®

Een profhilobehandeling bij B'YOU is een injecteerbare behandeling voor huidremodelering met een van de hoogste concentraties hyaluronzuur (HA) op de markt, speciaal ontwikkeld voor mensen met een gebrek aan volume en elasticiteit van de huid.

Beautiful Skin

Skinbooster

In plaats van alleen rimpels op te vullen, stimuleert de langzame afgifte van de hoge concentratie HA de productie van collageen en elastine, wat op zijn beurt de huidskleur, hydratatie en het verschijnen van fijne lijntjes verbetert. Het resultaat is een verbeterde huidkwaliteit die tot 6 maanden aanhoudt.

Profhilo is een A+ merk skinbooser met de hoogste concentratie hyaluronzuur.
Hyaluronzuur is hydrofiel, wat betekent dat het water uit je lichaam trekt en vasthoudt, en werkt als een hydrator in plaats van een vulmiddel. Dit maakt het fantastisch voor mensen met een vermoeide, doffe huid, en transformeert het in een stevige en stralende huid. Dit effect treedt op binnen 3-5 dagen na de behandeling.
 
In de komende weken wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor een secundair effect van huidverstrakking ontstaat. Dit is handig omdat de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid vanaf het 30e levensjaar snel daalt, wat leidt tot tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een doffe huid. De skinbooster handelt om een ​​aantal van deze wijzigingen ongedaan te maken. Het maximale effect van de skinbooster wordt gewoonlijk 2 maanden na de tweede behandeling waargenomen.

Facial Wash

Voordelen

Behandeling met een skinbooster verbetert de huidskleur, textuur, hydratatie en algehele uitstraling. Het kan helpen de stevigheid en elasticiteit te vergroten en een gezondere en zachter ogende huid te bevorderen. Skinboosters wordt het meest gebruikt voor gezichtszones, maar kan ook worden gebruikt om de nek, decolleté, armen, knieën en handen te verjongen.

Facial Wash

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

Hoelang de resultaten van een fillerbehandeling zichtbaar blijven is afhankelijk de leeftijd, de leefgewoonten, kwaliteit van de huid, de soort filler en plek waar deze geplaatst worden. Een skinboosterbehandeling blijft over het algemeen 6 maanden zichtbaar. Om optimaal te genieten van de resultaten van een fillerbehandeling wordt aangeraden om de adviezen welke de arts jou meegeeft, goed op te volgen. Tevens zijn er verschillende technieken om de levensduur van fillers te verlengen:

  • MINIMALISEER UV-BLOOTSTELLING: Een van de meest voorkomende oorzaken van huidbeschadiging is overmatige blootstelling aan ultraviolet licht van de zon. Consistente bescherming tegen de zon zorgt dat je langer kan genieten van jouw resultaten. Gebruik dagelijks een SPF 45+ crème als laatste stap van jouw huidroutine in de ochtend;

  • CONSISTENTE HUIDVERZORGING: Door jouw huid gezond en gehydrateerd te houden, behoud je ook jouw behandelingsresultaten. Veel water drinken houdt niet alleen de huid gehydrateerd, maar versterkt ook nog eens het effect van hyaluronzuur fillers. Na de behandeling zal de arts je adviseren over huidverzorgingsproducten en een infuus welke de effecten van jouw behandeling kunnen aanvullen;

  • VERMIJD STRESS: Stress kan het verouderingsproces versnellen en extra tekenen van veroudering op het gezicht onthullen. Hoewel stress vaak onvermijdelijk is en een factor is in het dagelijks leven, heeft het minimaliseren van je stressniveaus onmiskenbare positieve effecten op jouw lichaam. Een methode om de resultaten van je filler behandeling te verlengen, is het verminderen van onnodige vormen van stress. Het gebruik van stress verlichtende technieken, zoals meditatie en yoga, kunnen nuttig zijn.

Hoe ziet een profhilo-behandeling bij B’YOU uit?

Er wordt geen enkele behandeling uitgevoerd zonder geldig legitimatiebewijs. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar je afspraak!

 

Voorafgaande de behandeling maak je kennis met Dr. Shèdy, de cosmetisch arts van B’YOU. De arts zal jou informeren rondom de gekozen behandeling en jouw wensen, behoeften, maar ook de mogelijkheden met jou in kaart brengen. Na een gezondheidscheck bestudeert de arts jouw contouren en zal hij hierbij zijn professionele advies geven. Heb je vragen, stel ze gerust! Afhankelijk van het doel wordt er samen een behandelplan op maat gemaakt. Voldoet deze en de te behalen resultaten aan jouw wensen, dan kan de behandeling, na het nemen van voorfoto’s en een toestemmingsverklaring, starten!

 

De skinbooster wordt net onder het huidoppervlak geïnjecteerd in 2 sessies met een tussenpoos van 4 weken. Na injectie verspreidt het zich snel onder de huid om de hydratatie te verbeteren, zonder massage of het risico op het achterlaten van klontjes of knobbeltjes. De skinbooster wordt geabsorbeerd binnen een straal van 2 cm van de injectieplaats, dus voor de behandeling van het gezicht zijn in totaal slechts 10 injectiepunten nodig.

Na de behandeling krijg je een verzachtende crème op het behandelde gebied en is het van belang dat je de adviezen van de arts opvolgt om optimaal te kunnen genieten van de behandelresultaten. De arts maakt tevens een na-foto. Let op: direct na de behandeling kan het voorkomen dat de huid rood is. Soms kan er een blauw plekje ontstaan. Beide trekken uiteraard weer weg. Na 3 á 5 dagen is het uiteindelijke eindresultaat van de huidbehandeling zichtbaar.

 

Afhankelijk van de wensen neemt deze behandeling ca. 30 minuten in beslag.
De voor en na foto’s worden o.a. gebruikt voor het medisch dossier.

bottom of page