top of page

Hoe kan ik zorgen voor een optimaal behoud van mijn fillerresultaten?

Updated: Dec 26, 2022

Om jouw behandelingsresultaten zo lang en optimaal mogelijk te behouden, raden wij je aan om goed voor jouw huid en jouw algehele gezondheid te zorgen. Er zijn verschillende technieken om de levensduur van fillers te verlengen.Minimaliseer UV-blootstelling

Een van de meest voorkomende oorzaken van huidbeschadiging is overmatige blootstelling aan ultraviolet licht van de zon. Consistente bescherming tegen de zon zorgt dat je langer kan genieten van jouw resultaten. Gebruik dagelijks een SPF 45+ crème als laatste stap van jouw huidroutine in de ochtend.


Consistente huidverzorging

Door jouw huid gezond en gehydrateerd te houden, behoud je ook jouw behandelingsresultaten. Veel water drinken houdt niet alleen de huid gehydrateerd, maar versterkt ook nog eens het effect van hyaluronzuur fillers. Na de behandeling zal de arts je adviseren over huidverzorgingsproducten en een infuus welke de effecten van jouw behandeling kunnen aanvullen.


Vermijd stress

Stress kan het verouderingsproces versnellen en extra tekenen van veroudering op het gezicht onthullen. Hoewel stress vaak onvermijdelijk is en een factor is in het dagelijks leven, heeft het minimaliseren van jouw stressniveaus onmiskenbare positieve effecten op uw lichaam. Een methode om de resultaten van uw filler behandeling te verlengen, is het verminderen van onnodige vormen van stress. Het gebruik van stress verlichtende technieken, zoals meditatie en yoga, kunnen nuttig zijn.

0 comments

Comments


bottom of page