top of page

Hoelang duurt een fillerbehandeling?

Fillerbehandelingen worden steeds populairder als middel om het uiterlijk van het gezicht te verbeteren. De behandelingen zijn niet alleen snel, maar ook pijnloos en kunnen een aanzienlijk verschil maken in de uitstraling van uw huid. Maar hoelang duurt een fillerbehandeling precies?Een fillerbehandeling duurt meestal niet langer dan 30 minuten.

De behandeling is minimale invasief en wordt uitgevoerd door een arts of specialist. Tijdens de behandeling wordt een zachte naald gebruikt om het fillerproduct onder de huid te injecteren. Het is belangrijk om te weten dat de meeste fillerproducten verdovend zijn en dat er geen anesthesie nodig is.

Tijdens de behandeling zal de arts of specialist uw gezicht bekijken en beslissen waar de injecties moeten worden geplaatst om het beste resultaat te bereiken. Het aantal injecties dat nodig is, is afhankelijk van het gebied dat behandeld moet worden en de ernst van de rimpels en lijntjes.


Na de behandeling kunt u direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Er is geen hersteltijd nodig en u hoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen te nemen. Het resultaat van de behandeling is meestal onmiddellijk zichtbaar, maar het kan tot twee weken duren voordat het volledige resultaat zichtbaar is.


Het effect van de fillerbehandeling duurt gemiddeld 1 tot anderhalf jaar.

Dit betekent dat u opnieuw behandeld moet worden om het resultaat te behouden.


In conclusie duurt een fillerbehandeling meestal niet langer dan 30 minuten en er is geen hersteltijd nodig. Het resultaat is tijdelijk en het effect verdwijnt na ongeveer 1 tot anderhalf jaar. Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om uw uiterlijk te verbeteren, dan is een fillerbehandeling een uitstekende optie. Zorg er altijd voor dat u uw behandeling door een gekwalificeerde arts of specialist laat uitvoeren.


0 comments
bottom of page