top of page

Robin Kamphuis

Hi YOU

Even voorstellen! De naam is Robin Kamphuis, en sinds een tijdje is zij met veel enthousiasme begonnen aan haar avontuur bij onze NVCG geregistreerde kliniek.

Story

Haar professionele ervaring in de zorg heeft haar waardevolle vaardigheden en inzichten opgeleverd die ze nu graag wil inzetten om onze cliënten de best mogelijke zorg en aandacht te bieden. 

 

Ze is volledig opgeleid door dr. Shèdy, een erkend expert in ons vakgebied. Dr. Shèdy staat garant voor de hoogste kwaliteit en heeft haar persoonlijk getraind om ervoor te zorgen dat zij dezelfde kwaliteit van zorg kan bieden als waar onze gewaardeerde cliënten aan gewend zijn bij Kliniek B'YOU.

Vision

Binnen Kliniek B'YOU zal zij zich vooral richten op het leveren van hoogwaardige diensten en het bereiken van uitstekende resultaten voor onze gewaardeerde cliënten. Haar toewijding aan uw welzijn staat centraal in haar werk.

Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten en samen met het team van Kliniek B'YOU te werken aan uw schoonheidsdoelen. Aarzel niet om contact met haar op te nemen als u vragen heeft of meer wilt weten over onze diensten.

bottom of page