top of page

Kybella/Belkyra

The Fat You Don't Want

Body Measurements.jpg.webp

Wat is Kybella/Belkyra

Kybella is de merknaam in de VS en Belkyra in de EU, voor een injecteerbaar geneesmiddel met als werkzame stof deoxycholzuur. 

Deoxycholzuur is een galzuur dat van nature door jouw lichaam wordt aangemaakt om vet te helpen absorberen. Er zijn geen incisies nodig en de uitvaltijd is in de meeste gevallen minimaal.

Wanneer Kybella wordt geïnjecteerd in het gebied onder de kin, breekt het de vetcellen af, wat leidt tot een verminderde vetophoping

Regio's

  • Dubbele kin

  • Kaaklijn

  • Bovenarm

  • Rondom BH-bandjes

  • Onderbuik

  • Heupen

  • Banana roll

  • Knieën

Staat jouw gewenste regio er niet tussen, neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden

Kybella-body-insta-4-23-18_edited.jpg

Hoe werkt de behandeling?

Wij maken hierbij gebruik van Belkyra, wat ook bekend staat in de VS als Kybella. De beste kandidaat is een volwassene met matig tot ernstig vet onder de huid.

 

Belkyra is momenteel het enige door de FDA goedgekeurde injecteerbare middel om het uiterlijk van een dubbele kin te behandelen.

 

Eenmaal onder de huid geïnjecteerd, vernietigt het deoxycholzuur de vetcellen onder de huid. 

 

Het zuur werkt dan geleidelijk om vetcellen te doden, die in de volgende weken door het lichaam worden afgevoerd en uitgescheiden.

De gedode vetcellen is permanent en de resultaten zijn derhalve blijvend. 

 

Het aantal behandelingen dat nodig is, verschilt per persoon. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om een ​​optimaal resultaat te bereiken met minimaal één maand tussen elke sessie.

Hoe ziet een permanente vetafbraak behandeling bij B’YOU uit?

Er wordt geen enkele behandeling uitgevoerd zonder geldig legitimatiebewijs. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen naar je afspraak!

 

Voorafgaande de behandeling maak je kennis met een van onze professionele behandelaren. De behandelaar zal jou informeren rondom de gekozen behandeling en jouw wensen, behoeften, maar ook de mogelijkheden met jou in kaart brengen. Na een gezondheidscheck bestudeert de behandelaar jouw contouren en zal hij hierbij zijn professionele advies geven. Heb je vragen, stel ze gerust! Afhankelijk van het doel wordt er samen een behandelplan op maat gemaakt. Voldoet deze en de te behalen resultaten aan jouw wensen, dan kan de behandeling, na het nemen van voorfoto’s en een toestemmingsverklaring, starten!

 

Bij een permanente vetafbraak behandeling wordt gebruik gemaakt van  verdovingscrème om het ongemak tot een minimum te beperken. Vervolgens wordt het werkzame stof met behulp van een uiterst kleine naald op de juiste plaatsen ingebracht.

 

Na de behandeling krijg je een verzachtende crème op het behandelde gebied en is het van belang dat je de adviezen van de behandelaar opvolgt om optimaal te kunnen genieten van de behandelresultaten. 

 

Let op:  Jouw zorgverlener moet een behandelplan opstellen op basis van je specifieke behoeften. De meeste mensen hebben meer dan één behandeling nodig om de gewenste esthetische doelen te bereiken. In klinische onderzoeken bereikten veel mensen die een permanente vetafbraak behandeling ondergingen zichtbare resultaten na twee tot vier behandelingen.

 

Afhankelijk van de wensen neemt deze behandeling ca. 20 minuten in beslag.
De voor- en na-foto’s worden gebruikt voor het medisch dossier.

bottom of page