top of page

THE TIME OF THE YEAR

KORTING HAARTRANSPLANTATIE

Exclusieve Eenmalige Actie: €500 Korting op Haartransplantatie!

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we hoe belangrijk het is om uw zelfvertrouwen terug te krijgen met een volle, gezonde haardos. Om u te helpen deze stap te zetten, bieden we nu een eenmalige superactie aan die u niet wilt missen! Profiteer van €500 korting op onze haartransplantatiebehandelingen, inclusief onze geavanceerde DHI en Saffier FUE technieken.

Waarom kiezen voor Kliniek B'YOU?

Exclusief bij Kliniek B'YOU: Non Shaven Haartransplantaties

Bij Kliniek B'YOU zijn we trots om als enige kliniek in de regio non shaven haartransplantaties aan te bieden. Deze unieke methode betekent dat patiënten niet hoeven te worden geschoren voor de transplantatie, wat voor velen een doorslaggevend voordeel is.

 

Veel patiënten voelen zich ongemakkelijk bij het idee hun hoofd te moeten scheren, waardoor ze aarzelen om een haartransplantatie te ondergaan. Onze non shaven techniek biedt een perfecte oplossing: discreet, effectief en zonder concessies te doen aan uw huidige haardracht. Zo kunt u uw haarverlies aanpakken zonder opvallende veranderingen, wat resulteert in een natuurlijk herstelproces.

Bij Kliniek B'YOU begrijpen we dat haarverlies een persoonlijke en gevoelige kwestie is. Daarom streven we naar een zorgvuldige en op maat gemaakte benadering van elke patiënt. Met onze geavanceerde haartransplantatietechnieken, waaronder DHI en FUE, en onze PRP therapie, kunnen we haarverlies effectief aanpakken en natuurlijke, duurzame resultaten leveren die uw zelfvertrouwen herstellen en uw natuurlijke schoonheid verbeteren. 

  • ERVAREN EN TOEGEWIJD TEAM: Ons team van Nederlandse & Belgische deskundige specialisten staat bekend om hun expertise en toewijding aan uitmuntendheid;

  • GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE: We maken gebruik van de nieuwste technologieën en behandelingsmethoden om optimale resultaten te garanderen;

  • PERSOONLIJKE AANDACHT: Bij Kliniek B'YOU staat de tevredenheid van de patiënt centraal. We bieden persoonlijke aandacht en zorg gedurende het hele proces;

  • NATUURLIJKE EN DUURZAME RESULTATEN: Ons doel is om natuurlijke en duurzame resultaten te bereiken die jouw zelfvertrouwen herstellen en je uiterlijk verbeteren;

  • UITGEBREIDE NAZORG: We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met je resultaten op de lange termijn.

IMG_1969.PNG

Onze Exclusieve Behandelingen

Functionality You Will Love

Direct Hair Implantation (DHI):

DHI is een innovatieve techniek waarbij haarfollikels direct worden geïmplanteerd zonder eerst sneetjes te maken in het ontvangstgebied. Dit zorgt voor een natuurlijker resultaat en een kortere hersteltijd.

Follicular Unit Extraction (FUE):

FUE is een geavanceerde techniek waarbij haarfollikels één voor één uit het donorgebied worden geoogst en nauwkeurig in het ontvangstgebied worden geïmplanteerd. Met onze Saffier FUE techniek, maken we gebruik van saffierbladen voor nog nauwkeurigere resultaten en snellere genezing.

Platelet-Rich Plasma (PRP) Therapie:

PRP therapie maakt gebruik van uw eigen bloedplaatjes om de gezondheid van uw haarzakjes te verbeteren en de haargroei te stimuleren.

Unieke Aanbieding: €500 Korting

Deze eenmalige superactie is uw kans om te profiteren van onze toonaangevende haartransplantatiebehandelingen met een aanzienlijke korting van €500. Dit aanbod komt nooit meer terug, dus grijp deze kans om uw haarverlies aan te pakken en uw zelfvertrouwen te herstellen.

Hoe Werkt Het?

01.

Boek een Consultatie

02.

Behandelplan opstellen

03.

Behandeling inplannen

04.

Behandeling & profiteer van de Korting

05.

Geniet van de Resultaten

Voorwaarden

🔒 Geldig op behandelingen ingepland in juni & juli 2024;

🔒 PRP-behandelingen & 500 grafts haartransplantaties zijn uitgesloten van deze aanbieding;

🔒 Niet te combineren met andere kortingen.

Mis deze UNIEKE kans niet!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw consultatie te boeken en te profiteren van €500 korting op uw haartransplantatiebehandeling. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op uw weg naar een vollere, gezondere haardos.

bottom of page